Door op “Accepteren” te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies. Bekijk ons ​​privacybeleid voor meer informatie.

Ontsnap aan de concurrentie door authenticiteit

Daan
Aster

Wij zijn Daan en Aster, een dynamisch duo van twee jonge creatievelingen. Tijdens onze studie hebben we elkaar ontmoet en ontdekten we een gezamenlijke passie voor webdesign en -development. Gedreven door een gedeelde visie om de norm uit te dagen, hebben we ons toegelegd op het creëren van een ware revolutie in de wereld van websites.

In dit tijdperk waarin het internet een integraal onderdeel is geworden van ons dagelijks leven, zijn websites essentiële instrumenten geworden voor communicatie, informatie en interactie. Maar we hebben gemerkt dat er nog steeds ruimte is voor verbetering, vernieuwing en het herdefiniëren van wat er tot nu toe als normaal werd beschouwd.

Webdesign

Onze ontwerpen zijn gericht op het behalen van uw doelstellingen. We gebruiken onze creativiteit en ervaring om aantrekkelijke en effectieve ontwerpen te maken die uw bedrijf helpen groeien en bloeien.

Webdevelopment

Door gebruik te maken van Webflow, kunnen wij als webdesign studio efficiënt op maat gemaakte, mooie en SEO-vriendelijke websites bouwen die gemakkelijk te beheren zijn.

ONZE toolset

ONs process

Ontdek hoe we uw visie tot leven brengen.

01. Discovery call

Het traject begint met een gratis discovery call. We nemen de tijd om uw zakelijke doelen, doelgroep en specifieke websitevereisten te begrijpen.

02. Voorstel / offerte

Na de discovery call ontvangt u van ons een voorstel of offerte met daarin de scope van het werk, tijdslijnen en kosten. Zo heeft u een duidelijk beeld van wat u kunt verwachten.

03. Design

Tijdens de designfase geven we vorm aan uw website. Hierbij creëren we moodboards, visuele elementen en het uiteindelijke ontwerp. Dit is de fase waar uw website vorm begint te krijgen.

04. Development

Met het ontwerp afgerond gaan we verder met de ontwikkeling. We zullen uw ontwerp omzetten in een volledig functionerende website voor alle apparatenen en alle noodzakelijke functies voor uw website implementeren.

05. Lancering

Na grondig testen is uw website klaar om te worden gelanceerd. We geven de nodige uitleg en ondersteuning om ervoor te zorgen dat u uw website gemakkelijk kunt onderhouden en bijwerken.

FAQ

Het exacte kostenplaatje voor een website hangt af van verschillende factoren, zoals de complexiteit van het ontwerp, de functionaliteiten en de hoeveelheid content die op de website wordt geplaatst.

Dit hangt af van welk type project en hoe snel de feedback wordt gegeven. De meeste websites zullen tussen de 2 en 6 weken van de start online staan.

Onmogelijk! We werken nauw  met u samen om ervoor te zorgen dat u  de ontwerpstijl van de website goed vindt voordat we beginnen met het ontwerpen van alle pagina's. Daarnaast voorzien we ook 2 mogelijke revisies, mochten er nog aanpassingen nodig zijn.

Absoluut, wij bieden de mogelijkheid om uw eigen ontwerp of een ontwerp van een grafisch bureau om te zetten naar een op maat gemaakte Webflow-website. Door onze expertise in Webflow kunnen wij zogoed als elk ontwerp omzetten naar een volledig functionerende en responsieve website.

Ja, wij streven er echter naar om onze websites zo te bouwen dat ze stabiel en veilig zijn met de mogelijkheid om zelf content toe te voegen. Indien er toch ondersteuning of onderhoud nodig is, kunnen wij dit voor u voorzien.